Despre noi

Identificarea rapidă a afecțiunilor și tratarea lor este esențială pentru starea de bine, fiind principala noastră preocupare.

Bloom Medical Clinique este centrul medical în care vei întâlni medici specialiști și terapeuți preocupați de sănătatea și frumusețea ta interioară și exterioară, pentru că frumusețea vine din sănătate, iar sănătatea vine din interior!

Conceptul Bloom Medical Clinique îmbină armonios specialitățile medicale cu terapii excelente de estetică corporală și facială pentru a te susține să fii mereu cea mai bună varianta a ta, pentru că abordăm relația dintre frumusețe și sănătate ca pe un ciclu complet. 

Practic, la Bloom Medical Clinique ai la dispoziție medici specialiști, terapeuți esteticieni, aparatură performantă și echipamente de ultimă generație cu ajutorul cărora diagnosticăm și tratăm o serie de afecțiuni care se pot întâlni în specialitățile: Chirurgie Plastică, Estetică și Chirurgie reparatorie, Dermatovenorologie și Obstetrică – Ginecologie, și mai mult decât atât, tratăm și îmbunătățim estetica corpului.

Bloom Medical Clinique este locul unde poți veni în vizită pentru o consultație în ceea ce privește sănătatea și frumusețea ta, sau, mai mult decât atât, pentru o evaluare a stării tale de bine.

Conceptul Bloom Medical Clinique

Serviciile noastre

Avem în plan extinderea cabinetelor de specialitate, primele pentru viitorul apropiat fiind: Cardiologie, Endocrinologie și Medicină Internă cu competențe ecografice.

Ne mândrim cu locația noastră ce îmbină design-ul unui centru medical cu cel al unui centru de relaxare, spațios și cu elemente decorative ce te vor cuceri de la prima vedere.

Mai mult decât atât , avem în dotarea clinicii primul laser cu CO2 și infraroșu Deka Duoglide, dispozitiv medical multidisciplinar, fiind prima și singura clinică din România ce dispune de acest aparat extraordinar.

Fiind concentrate pe calitatea serviciilor, programările din clinica Bloom Medical Clinique vor fi cu siguranță aparte.

Esteticienii Bloom Medical Clinique vor să vă cunoască înainte să intervină terapeutic, vor să afle ce doriți să obțineți în urma unui tratament, dacă ați mai încercat terapii și ce anume a funcționat , sau nu, îndrumându-vă ulterior către cele mai potrivite terapii.

Medicii specialiști tratează fiecare pacient cu empatie și răbdare , și mai ales cu dorința de a preveni/ trata orice fel de afecțiune specifică specialității medicale.

În cadrul cabinetului de Dermato – Venerologie se utilizează dermatoscopul digital full body, care este un echipament video dermatoscopic Total body mapping Intelli Studio, de un real suport pentru medicii specialiști în vederea prevenirii și /sau diagnosticării cancerului de piele.

Cabinetul de Obstetrica- Ginecologie este dotat cu aparatură de înaltă performanță , și în plus, ecograful este dotat cu softul IOTA -ADNEX. Care este utilitatea acest soft?

Medicii ginecologi descoperă tumori ovariene în mod regulat, iar diagnosticul preoperator precis al acestor mase este important, deoarece managementul adecvat depinde de tipul de tumoră. Consorțiul Internațional Ovarian Tumor Analysis (IOTA ) a publicat modelul Assessment of Different NEoplasias in the adneXa (ADNEX), primul model de risc care diferențiază între tumori benigne și patru tipuri de tumori ovariene maligne: borderline, stadiul I cancer, stadiu II- cancer IV și cancer secundar metastatic. Această abordare este nouă în comparație cu instrumentele existente care diferențiază doar tumorile benigne și maligne.

Bloom Medical Clinique nu este doar o altă clinică medicală din orașul Constanța, ci este o clinică medicală ce oferă ceva în plus, dotări ultra specializate în fiecare cabinet, pe care cu siguranță le veți aprecia după prima vizită .

Din dorința de a oferi totul și mai mult în fiecare tratament, s-a născut conceptul clinicii Bloom Medical Clinique.